Blog

Evenementenfotografie

RETAIL EVENT LOCHRISTI (DE LOZEN BOER): 07/O1/2020
Zoals elk jaar organiseert Thule verschillende Retail Events voor zijn klanten in België en Nederland. We waren er bij in Lochristi en Anhée, en eind deze maand volgen nog de Nederlandse edities. Op deze avond worden de klanten wijzer door de workshops die gegeven worden over alle producten en nadien wordt nagepraat met een hapje en een drankje.

Evenementenfotografie

WARMSTE WEEK – KORTRIJK
Prachtige momenten beleefd op het Nelson Mandelaplein, de aankomst zondagavond van 2.000 brandweerlieden was zeker één van de hoogtepunten. Ze waren al de ganse dag op pad en letterlijk en figuurlijk goed gemutst! Liedjes zoals ‘Leef’ en ‘Sex on Fire’ werden aangevraagd en als dit nog niet genoeg was trad ook Gunter D op met zijn dagelijkse Kamping Kerstmis. De verrassingsact die avond liet het gras maar groeien, inderdaad, Sam Goris himself is ook speciaal afgezakt naar Kortrijk om zijn bijdrage te leveren aan de succeseditie in Kortrijk.

Eindejaarsactie

EINDEJAARSACTIE
Boek vóór 7 januari en geniet van onze eindejaarsactie. Wij zijn gespecialiseerd in: – Huwelijksfeesten – Bedrijfsfotografie – Modellenshoot – Architectuur/Interieur
PROMOCODE: PHOSS19

Evenementenfotografie

URBAN CROSS KORTRIJK – 2/12/2019
Mathieu Van der Poel solo op weg naar de overwinning, hier aan de voet van de indrukwekkende Collegebrug met in de achtergrond de K-Tower die overheerst in de Kortrijkse Skyline. Dit was zijn 34e overwinning op rij en maakte een positieve balans op van deze eerste cyclocross in Kortrijk. Opvolging verzekerd, zo lijkt…

Business-fotografie

STAND MAES INOX: 27/11/2019
Nog even een flashback naar de HORECA EXPO in Gent die plaatsvond van 17 tem 21 november. We maakten foto’s in opdracht van Maes Inox op diverse fronten zoals in het VIP-gedeelte Chef’s Table, de uitreiking van Bocuse d’Or en de Michelin-sterren. Door al deze evenementen door namen we natuurlijk ook foto’s van al het mooie volk die langs kwam op de stand en de prachtige inrichting van deze open en ruime stand die werkelijk in het oog sprong. Op de LED-schermen werden foto’s geprojecteerd van eerder gefotografeerde realisaties en van foto’s die genomen werden tijdens de beurs.

Interieurfotografie

CHAMPAGNE PRÉVOTEAU PERRIER 24/11/2019
We namen van de gelegenheid gebruik tijdens onze degustatie van de verschillende champagnes die dit huis aanbiedt, nam ik snel wat kliekjes van hun prachtige interieur. Het huis van Champagne Prévoteau Perrier is gelegen in Daméry, voor wie een bezoek brengt aan Reims zeker een aanrader om hier eens af te slaan, wel best op voorhand reserveren!

Evenementenfotografie

MICHELIN-verkiezing 18/11/2019
We maakten plaats tussen de journalisten van VTM en VRT om er de laureaten te fotograferen die voor het eerst een Michelin-ster naast hun restaurantnaam kregen of zoals Cuchara in Lommel zelfs een tweede ster bij kregen. Hof van Cleve van Peter Goossens bevestigde voor de 15e maal op rij met 3 sterren, geen enkel ander restaurant doet het hem op dit moment na. Na al die jaren is het uitkijken naar de Michelin-verkiezing nog steeds spannende en onzekere periode, want die ster halen is één iets maar telkens bevestigen blijft steeds een grote uitdaging.

Evenementenfotografie

HORECA EXPO – Stand Maes Inox: 18/11/2019
Nick Bril (The Jane) en Tim Boury (Restaurant Boury) samen goed voor 4 Michelin-sterren gingen samen op de foto op de stand van Maes Inox. Tim Boury deed een kookdemo op de Ben Martin inductiekookplaat van Maes Inox.

Evenementenfotografie

BOCUSE D’OR 2019 – GENT: 17/11/2019

Gisteren waren we er vanop de eerste rij bij op de uitreiking van de prestigieuze tweejaarlijkse Bocuse d’Or. Het was opnieuw Lode De Roover van Fleur de Lin die met de hoofdprijs mocht gaan lopen. Hij verzilvert hiermee een deelname aan de Europese Bocuse d’Or die plaatsvindt in Talinn volgend jaar.

Bedrijfsfotografie

MASTÉ in GENT: 12/11/2019
In opdracht van opnieuw Maes Inox, fabrikant van professionee inox-keukens uit Harelbeke, mocht ik op pad om één van hun topreferenties op foto vast te leggen. Masté is gelegen aan de Gasmeterlaan in Gent, op het Tondelier-domein. Bij Masté kom je terecht in een jong en Scandinavisch getint decor en die lijn wordt ook doorgetrokken in de keuken. Chef Sam kiest voor pure gerechten en producten van de streek met een Noorse touch. Ze zijn pas afgelopen zomer geopend en scoorden al meteen een 13/20 bij Gault Millau. https://www.restaurant-maste.be/

Architectuurfotografie

REMEMBRANCE DAY: 11/11/2019
Niet alleen op 11 november is er de herdenking aan alle overleden soldaten uit WWI, maar élke dag is er nog steeds een Last Post om 20u, door weer en wind brengen elke avond vrijwilligers hun betuig aan de overleden helden van toen. 54.000 namen staan gegraveerd in de muren van de Menenpoort in Ieper, ondanks de grootte van het monument was er ruimschoots plaats te weinig om alle soldaten hier te laten opschrijven. Vooral veel Engelsen steken het Kanaal over om het graf te zoeken van familiebanden en om getuige te zijn van de plaats waar deze onmenselijke taferelen plaatsvonden. De ‘poppy’ is het symbool voor de ‘Remembrance’ en de hoop op een vredige toekomst.

Winkelpresentatie fotografie

BABY KID SUARLEE: 8/11/2019
Winkelpresentatie daar legt Thule zwaar de aandacht op. Thule is gekend van dakdragers en fietsdragers, maar minder bekend is hun hoogkwalitatieve gamma van kinderwagens. Thule’s missie is bij te dragen bij alle verplaatsingen van A naar B, dus ook het veilig vervoeren van je dierbaarste kind. Wanneer je een babyspeciaalzaak binnen wandelt, springen de Thule displays met hun lichtbakken meteen in het oog. Photo Sammy Sanders mocht zo foto’s in 5 van de BABY KID filialen nemen verspreid over Namen, Luxemburg en Brabant.

Evenementen fotografie

PRIVEFEEST VOOR HALLOWEEN : 1/11/2019
Photo Sammy Sanders maakte een fotoreportage van een privé Halloweenfeestje met als hoofdact een optreden van Ellen Van Gaveren beter gekend als Elle Yana. De sfeer zat er meteen goed in en het was een dankbaar decor om te fotograferen. Iedereen was verkleed in het thema van ‘The Queen meets the Dracula’ wat een geweldige fotoreeks opleverde!

Bedrijfsfotografie

SHOOT BIJ VANDEMOORTELE: 24/10/2019
In opdracht van Maes Inox die er nogmaals een geweldige referentie met Vandemoortele bij heeft, ging ik aan de slag om foto’s vast te leggen van hun professionele installaties in alle 3 de keukens in het gloednieuwe kantoorgebouw van Vandemoortele in Gent. In de demokeuken staat het paradepaardje van Maes Inox, namelijk een Ben Martin inductiekookplaat met zwevend fornuis.

Modelfotografie

HERFSTSHOOT IN DRONGEN: 13/10/2019
Het vallen van de bladeren en het diverse kleurenpallet vormen het ideale kader voor een shoot op locatie naar keuze. Deze fotoshoot vond plaats in en rond Drongen, we wandelden zelfs de Assels wandelroute af die je via het Leiemeersengebied naar het dorpje Afsnee brengt en vervolgens langs de prachtige oevers van de oude Leiearmen.

Professionele shoot

TASTING TOUR MET CHARLIE TOURS GHENT: 12/10/2019
Photo Sammy Sanders mocht zaterdag mee op pad met gids Nick, die sinds 2019 voltijds aan de slag is met Charlie Tours Ghent. De naam werd niet ver gezocht, want die is afgeleid van de Rock ’n Roll café Charlies die Nick vroeger uitbaatte. Hij is een geboren en getogen Gentenaar die met verschillende tours de toeristen weet te entertainen. Neem zeker eens een kijkje op: https://www.charlietours.be/
Binnenkort zal zijn website en social media opgefrist worden met foto’s van Photo Sammy Sanders.

Trouwfotografie

TROUW KRISTEL EN NICOLAS: 07/09/2019
Op 7 september stapten Kristel en Niolas in het huwelijksbootje, hun dag startte in voor NIcolas zijn vertrouwde werkomgevind in het prachtige stadhuis van Kortrijk. De receptie na het officieel maken van het huwelijk vond ook hier plaats in een uniek historisch kader met een prachtige lichtinval. De foto is genomen aan de voorkant van het stadhuis op de trappen met de leeuwenbeelden.

TASTING TOUR MET CHARLIE TOURS GHENT: 12/10/2019

Photo Sammy Sanders mocht zaterdag mee op pad met gids Nick, die sinds 2019 voltijds aan de slag is met Charlie Tours Ghent. De naam werd niet ver gezocht, want die is afgeleid van de Rock ’n Roll café Charlies die Nick vroeger uitbaatte. Hij is een geboren en getogen Gentenaar die met verschillende tours…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s