Over ons

Photo Sammy Sanders is fotograaf afkomstig uit Kortrijk met focus op spontaniteit, ontspanning en een brede glimlach al sinds 2012! Een grote passie voor huwelijksfotografie, maar evenzeer modelfotografie en allerhande evenementen. Ik schrik er niet voor terug om mensen aan het lachen te krijgen of hen te ‘pakken’ op een onverwachts moment.

Ik sta ook ten dienste van bedrijven die door het stijgende gebruik van social media steeds meer nood hebben aan actuele en kwaliteitsvolle foto’s van hun zaak of personeel, of referenties van werven.

Het oog is de ‘key’, de techniek is de studie, het materiaal is de investering en mijn passie en enthousiasme zijn de kers op de taart!

Wat mensen zeggen

Sammy is zeker aan te raden, hij stelt je op je gemak en luistert vooral naar de wens vn de klant. Ik heb super mooie foto’s samen met mijn gezin.

– Ismahan –

“Een fotograaf met oog voor detail, laat zijn beelden spreken. Intuïtief speelt hij in op het moment waardoor hij zijn speelsheid en creativiteit op een wonderbaarlijke manier kan vastleggen. Hij heeft gevoel voor schoonheid en weet zijn enthousiasme over te brengen naar de persoon die in beeld komt. Eerlijke en rechtvaardige persoonlijkheid om mee in zee te gaan. Top!”

– Kathleen –

Sammy has taken some amazing publicity photos of our hotel in the past. We cannot recommend him enough!

He has a very good eye for detail and manages to create vivid images which capture the emotion of the moment.

If you need someone to immortalise a special occasion…Photo Sammy Sanders should be your first port of call!

– Hotel Bryghia –

Sammy legt niet alleen momenten vast, de foto’s stralen ook de sfeer uit. Top!

– Stefaan –

Sammy maakte prachtige foto’s van ons Halloweenfeest! Beste fotograaf ooit!

– Joke –

Met oog voor emotie en detail heeft Sammy een mooie blijvende herinnering aan ons huwelijk afgeleverd, foto’s met heel wat kleur en plezier. Een pluim voor de fotograaf!

– Nicolas –

Sammy nam prachtige foto’s op onze huwelijksdag! Er werd rekening gehouden met onze wensen en hij bracht ook zelf leuke ideetjes aan. Bovendien is Sammy heel vriendelijk en stelde zich telkens subtiel op.

– Evelyn –

Wij zijn heel tevreden over Sammy’s werk, vanaf de voorbereidingen tot ad album.
Alles werd samen tot id puntjes voorbereid, er werd een draaiboek gemaakt en we gingen op locatie waar de fotoshoots zouden doorgaan.
Op de dag vd trouw heeft Sammy van ‘s morgens vroeg tot ad trouwfuif zich heel hard ingezet en vormde samen met onze cameraman een perfect discreet professioneel duo. Sammy stelde ons op ons gemak en gaf tijdens de kasteelshoot nuttige poseertips.
Het afgeleverde album was een juweeltje, we hadden inspraak in de fotoselectie en Sammy maakte er een prachtig verhaal van. Photo Sammy Sanders is dus zeker een aanrader!

– Françoise –


%d bloggers liken dit: